Vacanta in Albania la un pret excelent. Pentru zbor dus-intors si cazare 6 nopti in Vila cu rating foarte bun, platesti doar 157 euro/persoana.

Albania este o destinație turistică frumoasă și variată, care oferă o gamă largă de activități pentru o vacanță de 7 zile. Iată câteva sugestii de lucruri pe care le poți face în Albania:

  1. Explorează Tirana: Vizitează capitala Albaniei și descoperă clădirile istorice, cum ar fi Moscheea Et’hem Bey, Biserica Ortodoxă a Sfântului Pavel și Turnul Cu Ceas. Poți explora, de asemenea, Muzeul Național de Istorie și Galeria Națională de Artă.
  2. Călătorește la Berat: Berat este un oraș istoric uimitor, cunoscut și sub numele de “Orașul celor O Mie de Ferestre”. Poți vizita Castelul Berat, Biserica Onufri și cartierul Mangalem, cu casele sale tradiționale și străzi înguste.
  3. Plajele din Riviera Albaneză: Albania are o linie de coastă frumoasă și plaje superbe. Destinațiile populare de pe Riviera Albaneză includ Saranda, Vlora și Dhermi. Poți petrece timp relaxându-te pe plajă, practicând sporturi acvatice sau explorând insulele din apropiere, cum ar fi Insula Ksamil.
  4. Explorarea Parcului Național Butrint: Situat în apropiere de orașul Saranda, Parcul Național Butrint este un sit arheologic important și o zonă protejată UNESCO. Aici poți explora ruinele orașului antic Butrint, precum și frumusețile naturale ale parcului.
  5. Vizitează Lacul Koman: Fă o excursie cu barca pe Lacul Koman, situat în nordul Albaniei. Lacul este înconjurat de peisaje spectaculoase de munte și este considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri din Europa.
  6. Mergi în munte: Dacă ești un iubitor al naturii și al aventurii în aer liber, Albania oferă numeroase posibilități de drumeții și hiking în munți. Poți explora Parcul Național Theth, Valea Valbona sau Munții Llogara.
  7. Descoperă orașul Gjirokastër: Acest oraș istoric din sudul Albaniei este cunoscut pentru casele sale tradiționale din piatră și pentru cetatea sa. Poți vizita și Muzeul Etnografic și Muzeul Armelor.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face într-o vacanță de 7 zile în Albania. Asigură-te că planifici cu atenție și îți rezervi suficient timp pentru fiecare destinație pentru a te bucura într-adevăr de frumusețea și diversitatea țării.
Vezi mai multe aici: https://zburatorul.com/2023/06/28/vacanta-in-albania-157-euro-pers-zborcazare-6-nopti/?fbclid=IwAR1qZT3GB9HhjimpwkFil77OUaNcKJ6eaW_JqV6TazjbYXPO9wyn-R1lLZ4