Vacanta pe Coasta Amalfi la un pret foarte bun. Pentru zbor direct dus-intors si cazare 4 nopti platesti 194 euro/persoana. Zboruri disponibile din Cluj si Bucuresti.

Coasta Amalfi este o zonă pitorească și spectaculoasă situată în regiunea Campania din sudul Italiei. Cu peisaje impresionante și orașe fermecătoare, coasta Amalfi este o destinație turistică populară și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Coastei Amalfi este drumul panoramic care străbate regiunea. Cunoscut sub numele de “Strada Amalfi”, acesta oferă o călătorie scenică prin peisaje montane impresionante, stânci abrupte și vederi spectaculoase asupra Mării Mediterane. Drumul în sine este o capodoperă de inžinerie, cu serpentine strânse și porțiuni suspendate pe stânci, oferind o experiență uimitoare pentru șoferi și pasageri.

Pe lângă drumul spectaculos, Coasta Amalfi este renumită pentru satele și orașele sale fermecătoare. Printre cele mai populare destinații se numără Amalfi, Positano și Ravello. Amalfi este un oraș pitoresc cu o istorie bogată și o atmosferă autentică. Catedrala din Amalfi, cu arhitectura sa impresionantă, reprezintă una dintre principalele atracții ale orașului. Positano, cu casele sale colorate care coboară treptat spre mare, este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Ravello, situat în vârf de deal, oferă priveliști panoramice incredibile și este cunoscut pentru festivalurile de muzică clasică care au loc aici.

În plus, Coasta Amalfi este faimoasă și pentru gastronomia sa. Regiunea este renumită pentru producția de citrice, ulei de măsline și vinuri excelente. Fructele de mare proaspete și preparatele tradiționale italiene pot fi savurate în restaurantele locale, oferind o experiență culinară autentică și delicioasă.

Pe lângă toate acestea, Coasta Amalfi oferă și plaje fermecătoare și excursii cu barca către peșteri și insulele din apropiere, cum ar fi Insula Capri. Este un loc perfect pentru cei care doresc să se relaxeze, să se bucure de soare și să exploreze frumusețea naturală a regiunii.

Cu peisajele sale uimitoare, orașele pitorești și atmosfera sa romantică, Coasta Amalfi este cu siguranță un loc deosebit care atrage vizitatori din întreaga lume. Este un adevărat paradis pentru iubitorii de călătorii, oferind o experiență memorabilă și de neuitat.
Vezi aici mai multe: https://zburatorul.com/2023/05/16/vacanta-pe-coasta-amalfi-194-euro-pers-zborcazare-4-nopti/?fbclid=IwAR2dZZuB4wBS3ZnHt5Tk0fYY2T22hMNkwPrcYCnkSerngLd4o87O0N5QNkg